Draadloze vibrerende eitjes (luxe)


Korting sextoys

Kenmerken draadloze trileitjes

  • Trileitjes draadloos verbonden
  • Op afstand bestuurbaar!
  • Leuk om buitenshuis te gebruiken
  • Ook voor bekkenbodemtraining
  • Ook verkrijgbaar in besturing door app

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-21 van 30

Pagina
per pagina

Informatie over draadloze trileitjes

De vibratie eitjes op deze pagina zijn wel op afstand bestuurbaar maar de afstandsbediening is niet verbonden met een kabel (draadloos). Deze eitjes worden bestuurd d.m.v. een draadloos kastje of zelfs een app. Met een app kun je tevens een programma volgen en diverse tips verkrijgen. Draadloze vibrerende eitjes zijn zeer voordelig verkrijgbaar op Vibratie eitje.nl (homepage) met een laagste prijs garantie. Ook krijg je bij elke bestelling een gratis tube glijmiddel!

Wat is een draadloos vibrerend eitje?

In vibrerend eitje of zogenoemd trileitje kan vaginaal worden ingebracht voor stimulatie van de vagina en/of G-spot. Ook dient het vibrerende speeltje ter stimulatie van de erogene zones rondom de vagina en de clitoris. Door middel van een afstandsbediening kan een trileitje worden bediend waarmee diverse trilstanden kunnen worden gehanteerd. Een draadloze afstandsbediening is zoals de naam al aangeeft niet verbonden door middel van een snoer of kabel maar kan verbinding maken d.m.v. bluetooth. Daarmee kun je het speeltje op een grotere afstand bedienen en ook makkelijke buitenshuis gebruiken. Je kunt deze speeltjes bedienen d.m.v. knopjes op een afstandsbediening of op het eitje zelf.

Duurder maar beter

Draadloze vibratie eitjes zijn meestal wat duurder dan vibrerende eitjes welke d.m.v. een kabeltje zijn verbonden aan een afstandsbediening. Naast dat de draadloze speeltjes een groter bereik hebben zijn ze meestal ook gemaakt van beter materiaal en kunnen deze eitjes veelal worden opgeladen d.m.v. een oplader. Het grote voordeel hiervan is dat je geen batterijen nodig hebt. Als je batterijen leeg zijn dan hoeft je deze niet te verwisselen wat natuurlijk lastig is als je net tegen je hoogtepunt aanzit. De lader geeft d.m.v. een lapje aan of de accu bijna leeg is zodat je weet wanneer je de bullet weer dient op te laden.

Draadloze eitjes zijn zo goed als altijd oplaadbaar via een USB kabel. Je kunt zo dus overal opladen, waar en wanneer je maar wilt. Sluit het trileitje aan op je computer en hij is binnen enkele uren weer opgeladen. Het nadeel hiervan is dat je er wel even op moet wachten. Heb je een vibratie ei welke op batterijen werkt dan kun je de batterijen snel verwisselen en het eitje direct weer gebruiken.

Waarom een draadloze (luxe) trileitje?

Zoals gezegd is een draadloos vibratie eitje meestal duurder maar bevat deze wel meer functionaliteiten. Een trileitje kan door iedereen worden gebruikt maar kan niet anaal worden ingebracht, althans daar is hij niet voor gemaakt. Het speeltje wordt dus voor het overgrote deel gebruikt door vrouwen, met name vrouwen en stelletjes die zijn uitgekeken op hun traditionele sextoys en wel eens iets anders willen proberen. Als je het leuk vindt om zo nu en dan eens buiten je grenzen te treden en te experimenteren dan is een het vibrerende mini speeltje absoluut wat voor jou. Het loont in elk geval zeker de moeite om er eens eentje uit te proberen. Indien je niet meteen wat meer wilt uitgeven voor een draadloze versie dan kun je natuurlijk ook eerst een eitje met snoer en afstandsbediening proberen.

Je kunt een bullet als voorspel gebruiken en om heerlijk mee klaar te komen. Het is leuk en spannend om hem samen met je partner te gebruiken maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon alleen voor jezelf gebruiken. Ook voor externe stimulatie is het trillende eitje zeer geschikt, denk daarbij bijvoorbeeld aan het stimuleren van de tepels, clitoris, penis, eikel en andere erogene zones. Een andere geschikte vibrator hiervoor is de minivibrator (zie onze categorie pagina) of clitoris vibrators.

Overige voordelen van een draadloos vibratie eitje

Naast de voordelen welke reeds zijn benoemd, zoals de oplaadbare functie en het betere materiaal zijn er de volgende voordelen:

App
Veel draadloze trileitjes zijn voorzien van een app waarmee je alles kunt bijhouden en regelen. De app houdt bijvoorbeeld bij hoe veel je het speeltje hebt gebruikt, waar en wanneer je hem hebt gebruikt en welke snelheden je hebt ingesteld. Een app is vooral handig als je jouw bullet gebruikt om je bekkenbodem spieren mee te trainen. Je kunt dan bekijken en bijhouden of je het eitje steeds langer kunt inhouden.

Buitenhuis gebruiken
Het grootste voordeel van draadloze vibrerende eitjes is naar onze mening de betere reikwijdte van het speeltje. De versie welke met kabel is verbonden aan een afstandsbediening is eigenlijk alleen maar binnenshuis te gebruiken terwijl het draadloze eitje juist erg geschikt is voor seks buiten de deur. Draag en gebruik het vibrerende speeltje bijvoorbeeld tijdens het shoppen, op reis of op vakantie, tijdens het uitgaan of gewoon tijdens een frisse boswandeling. Je stelt de trilstand zelf eenvoudig in d.m.v. de afstandsbediening welke verbinding maakt met de bullet. De mensen om je heen zullen zich al snel afvragen waarom je toch zo vrolijk bent of soms zwaarder begint te ademen!

Het is erg leuk en opwindend om de afstandsbediening aan je partner te geven. Laat je partner de trilsnelheid regelen wanneer je bijvoorbeeld tegenover hem of haar zit in de trein of naast hem of haar in de bioscoop. Een beter voorspel kun je bijna niet krijgen.

Waterproof
De meeste draadloze vibratie eitjes zijn waterproof. Dat wil zeggen dat je ze zonder problemen onder de douche kunt gebruiken en kunt schoonmaken onder de warme kraan. Kijk wel eerst even of de bullet goed is dicht geschroefd voordat je deze onder water houdt.

Verschillende types

Bij een draadloos vibro ei zijn er diverse modellen beschikbaar, elk met hun eigen specifieke functies en eigenschappen. De belangrijkste modellen zijn:

Normale klassieke versie
De normale klassieke versie kun je herkennen aan zijn eivormige of kogelvormige uiterlijk, meestal met een gladde bovenlaag. Ze zijn verkrijgbaar in diverse soorten materialen zoals siliconen, pvc en plastic. Een siliconen eitje voelt het meest realistisch aan. Indien je een zwaarder model wilt kun je beter kiezen voor een trilei van metaal. Een metalen exemplaar kan ook worden gebruikt voor temperature play waarbij je het speeltje warm of koud laat worden voordat je hem inbrengt.

G-spot model
Een draadloos G-spot egg kun je tegen je G-spot aanleggen. Deze bullets zijn te herkennen aan hun gebogen kop en/of schacht waarmee een betere druk kan worden uitgeoefend op het ‘verborgen’ plekje. D.m.v. een eventuele app kun je bijhouden welke trilsnelheid voor jou het meeste genot heeft en de beste druk geeft op je G-spot!

Bekkenbodem trainen
Draadloze trileitjes zijn bij uitstek geschikt voor het trainen van je bekkenbodem spieren omdat je d.m.v. een app kunt bijhouden hoe vaak je hebt getraind en welke vorderingen je hebt gemaakt. Hoe kleiner het eitje hoe moeilijker de oefening en hoe gladder het materiaal hoe makkelijker de bullet naar buiten glijdt. Ook een vibro ei gemaakt van metaal is moeilijker vanwege het gewicht.

Isex
Een heel bijzonder vorm van een trilei is een I-sex toy. Isex speeltjes zijn voorzien van een plug and play systeem, je verbindt het eitje d.m.v. een usb kabel aan een usb poort en de bullet begint direct met vibreren.

Hoe te gebruiken?

Diverse trilstanden zijn regelbaar via knopjes op het eitje, via een app of via een afstandsbediening. Als je een vibro ei hebt met knopjes op de bullet zelf dan moet je voordat je deze inbrengt al de juiste stand kiezen. Gebruik bij het inbrengen bij voorkeur een glijmiddel. Let op: siliconen gaat niet samen met siliconen. Als je ei waterproof is kun je hem zonder problemen onder de douche gebruiken.

Overige informatie

Op onze blog vind je nog veel meer informatie aangaande vibrerende eitjes. Hoe maak je ze schoon, voor wie zijn ze bedoeld en wat kun je er allemaal mee.
Enkele nuttige artikelen:
* Hoe gebruik je een vibrerend ei
* Goedkope of duurdere vibro ei
* Soorten trileitjes, welke past bij jou