Zoals bij elk seksspeeltje is het bij een trileitje belangrijk jezelf af te vragen wat je er mee wilt gaan doen? Wat is het doel van je trilei? Daarbij moet je jezelf afvragen wat je fijn vindt en wat je eventueel wilt gaan ontdekken. Want er is een grote kans dat jij al jouw erogene plekjes nog lang niet hebt ontdekt! Een vibrerend eitje kan je daarbij in elk geval een eind mee op weg helpen. Ook wil je weten hoe groot het eitje moet zijn en welk materiaal goed bij jou past. Als je bijvoorbeeld nog een starter bent op het gebied van seksspeeltjes kun je beter beginnen met een kleine bullet en het liefst een rond model. Deze versies glijden het meest eenvoudig naar binnen. Welke modellen zijn er eigenlijk?

G-spot trileitjes

Als je op zoek bent naar een speeltje wat jouw G-spot goed stimuleert dan moet je absoluut eens een vibrerend eitje hebben uitgeprobeerd! Kies daarbij wel voor een trilei met een gebogen schacht of kop. De gebogen kop zorgt er namelijk voor dat je G-spot beter wordt bereikt en oefent een goede druk uit op het ‘verborgen’ genotsplekje. De G-spot bevindt zich enkele centimeters vanaf je schaamlippen, je zult hier zelf een beetje met moeten experimenteren. Met andere woorden, je moet zelf aanvoelen of het trileitje zich in de juiste positie bevindt om je G-spot goed te kunnen stimuleren. Maar als je hem eenmaal hebt gevonden dan zul je erg veel genot ervaren! Kijk bijvoorbeeld eens bij dit G-spot vibratie eitje.

Gebruik je vibrerend ei buitenshuis

Het is erg spannend om vibrerende eitjes buitenshuis te gebruiken. Dit kan je seksleven absoluut verreiken. Nog leuker hierbij is om je partner de afstandsbediening te overhandigen. Zo kan hij of zij controle uitoefenen over de vibraties welke het eitje doorgeeft. Gebruik hiervoor wel een draadloos trileitje met voldoende bereik. De meeste draadloze vibrerende eitjes zijn hier geschikt voor. Het voordeel van zo’n klein seksspeeltje is dat je hem makkelijk kunt opbergen in je handtas of toiletkoffer.

Sommige eitjes zijn voorzien van een USB aansluiting zodat je ze makkelijk kunt opladen als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Gebruik het eitje tijdens bijvoorbeeld het boodschappen doen, winkelen, uitgaan of gewoon op je werk en have fun! Je kunt de bullet voor langere tijd ‘dragen’, je merkt vanzelf wanneer het trileitje begint te irriteren. Wanneer dit het geval is kun je hem het beste (tijdelijk) verwijderen om je vagina wat rust te gunnen. Meestal kun je hem vrij snel daarna alweer gebruiken.

Je kunt natuurlijk ook een vibratie ei met afstandsbediening bestellen welke niet draadloos is. Daarbij ben je iets minder flexibel en kun je hem minder goed buitenshuis gebruiken. Het voordeel van deze bedrade versies is dat ze aanzienlijk goedkoper zijn. Als je jouw trileitje gewoon thuis gebruikt kan dit een prima keuze zijn.

Een vibrerend ei voor je bekkenbodem spieren

Sommige vrouwen dienen hun bekkenbodem spieren te trainen om hun vagina en het gebied daaromheen sterker te maken. Het trainen van je bekkenbodem spieren wordt veel door zwangere vrouwen gedaan of vrouwen die net zijn bevallen. Dit wordt vaak gedaan omdat deze vrouwen soms wat urine verliezen. Maar het trainen van je bekkenbodem spieren is ook zinvol als je het klaarkomen beter onder controle wilt krijgen!

Een leuke manier om je bekkenbodem spieren te trainen is het gebruik van een vibrerend eitje. Door knijpende bewegingen te maken pers je als het ware de spieren in je vagina tegen de bullet aan wat zorgt voor een prettig gevoel waarbij je gelijktijdig je bekkenbodem spieren traint! Je kunt hier ook een vaginaballetje (ook wel Geisha balletjes genoemd) voor gebruiken maar een trileitje geeft je vanwege de vibraties nog meer genot. We raden je aan om een klein trileitje te gebruiken voor de oefeningen, bij voorkeur met een gladde buitenlaag. Met een vibratie ei van metaal maak je het jezelf nog wat moeilijker. Deze eitjes zijn dus ook bedoelt voor de meer ervaren gebruiker.

Alternatieve vibrerende speeltjes

Naast een trileitje kun je ook kiezen voor een ander seksspeeltje voor het verwennen en stimuleren van je vagina. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons mini vibrator assortiment of bij de clitoris vibrators op onze webshop. Je kunt natuurlijk ook een dildo bestellen op Dildokraam.nl met een ruim assortiment van maar liefst 700 verschillende kunstpenissen!

Bekijk onze vibrerende eitjes