Wil je de ultieme trucjes weten om jouw vriendin teenkrullend, lakengrijpend en luidkeels klaar te laten komen? Je hoeft niet meer te zoeken, want met dit lijstje van 12 zul jij je meisje geweldig verwennen.

 

Maak geluid

Kreun, grom, hijg, laat je horen! Vrouwen vinden het heerlijk om jou te horen genieten. Je geeft ze het gevoel dat ze jou geweldig bevredigen waardoor zij nog losser komen. Geluiden in de slaapkamer geven het een rauwe feeling, alsof jullie beesten zijn.

Gebruik je ogen

Zowel voor en tijdens de sex moet je goed gebruik maken van je ogen. Natuurlijk om haar van top tot teen te bekijken, maar ook om haar helemaal gek te maken. Kleed haar uit met je ogen en geef haar die blik alsof je haar nu wil, nu moet, nu nodig hebt. Laat haar weten dat je nu met haar naar bed wil zonder ook maar een woord te zeggen.

Streel, kus, lik

Wanneer jullie een beetje op gang komen, begint het pas echt. Maak haar nog meer opgewonden dan ze al is, zodat ze je zal smeken om meer. Streel, kus en lik haar: begin bovenaan en ga langzaam naar beneden. Begin bij haar sleutelbeen, naar haar borst, buik, en de rest weet je wel. Liefkoos elk plekje op haar lichaam, ze zal zich een koningin voelen.

Zelfvertrouwen

Wees niet verlegen of zenuwachtig. Ook al heb je niet superveel ervaring, het is beter als je haar zelfverzekerd aanraakt. Zet je zenuwen aan de kant! Zo voelt het alsof je weet waar je mee bezig bent.

Laat je spieren zien

En dan niet flexen terwijl jullie bezig zijn. Nee, til haar op, gooi haar op bed, zet haar in een ander standje. Laat zien waarvoor je getraind hebt in de sportschool. Een standje waarbij je haar tilt is al helemaal het einde voor de dames, jij hebt alle controle.

Complimentjes

Geef haar complimentjes. Hoe geweldig haar borsten eruit zien, wat voor lekkere billen ze heeft en hoe heerlijk ze ruikt. Geef haar zelfvertrouwen en ze zal zich voor jou helemaal laten gaan.

Domineer

Dit is misschien niet voor elke vrouw, maar de controle pakken is voor veel vrouwen opwindend. Duw haar op bed of tegen een muur, wees een beetje hardhandig en een beetje dirty talk maakt het af. Maar let dus wel op, niet elke dame vindt dit opwindend.

Spits je oren

Luister goed naar wat je partner doet. Luister naar haar gekreun, welk plekje vindt ze lekker en wat vindt ze minder? Kom je er niet uit door goed te luisteren naar haar kreun-hints, vraag haar dan waar ze wil dat je haar aanraakt en wat ze het lekkerst vindt.

Zweet

Vrouwen vinden het heerlijk en mannelijk als je een beetje bezweet bent. Dat geeft aan dat je je best doet, dat je voor haar werkt en dat je het zelf dus ook wel naar je zin hebt.

Experimenteer

Probeer nieuwe dingen, dat is voor jullie allebei leuk en zo houd je je sexleven spannend. Koop wat sexspeeltjes of ga samen naar een sexshop om iets uit te kiezen. Maar ook zonder speeltjes kan je experimenteren. Raak haar eens aan op een ander plekje, op een andere manier, heb sex op een andere plek, probeer alles wat in je opkomt.

Aanmoedigen

Wanneer je iets lekker vindt, geef aan dat ze dat vaker mag doen of langer.

Communicatie

Net zoals vrouwen graag te horen krijgen wat ze goed doen, zoals bij het aanmoedigen, is het ook goed om te zeggen wanneer iets beter kan: sneller, zachter, harder, wat dan ook. Vrouwen zullen het jou ook zéker zeggen als jij iets verkeerd doet, dus kom voor jezelf op.

 

Succes!