Wat is een vibrerend eitje?

Wellicht heb je er wel eens van gehoord of over gelezen, een trileitje of ook wel vibratie eitje genoemd. Het nog vrij nieuwe speeltje voor vrouwen is erg in opkomst en is een absolute verrijking voor je seksleven. Een vibrerend eitje lijkt erg op een mini vibrator maar heeft desondanks een andere functie. Het is een compacte vibrator in de vorm van een kogel (bullet) of ei.

Je kunt een vibratie ei op diverse manieren gebruiken wat het speeltje tot een multifunctionele toy maakt. Ideaal voor een uitgebreide masturbatie sessie of als voorspel. Het leuke aan een trileitje is dat je hem ook buitenshuis kunt gebruiken en/of samen met je partner kunt gebruiken. Vibrerende eitjes kunnen vaginaal worden ingebracht maar je kunt ze ook gebruiken om je erogene zones mee te strelen. Zo kun je het speeltje bijvoorbeeld ook als clitoris stimulator (clitoris vibrator) gebruiken. Globaal gezien bestaan er 2 soorten vibrerende eitjes, namelijk een draadloos eitje met afstandsbediening en een vibrerend ei met afstandsbediening welke d.m.v. een draad is verbonden aan de bullet. De draadloze versies worden ook wel luxe vibratie eitjes genoemd en kunnen soms zelfs worden bediend d.m.v. een app.

Is een vibratie ei geschikt voor mij?

We kunnen je in elk geval vertellen dat een vibratie eitje alleen geschikt is voor vrouwen, de bullet is dus niet geschikt om anaal in te brengen. Nadat je het eitje vaginaal hebt ingebracht kun je het trillende speeltje eenvoudig bedienen door een afstandsbediening. De meeste trileitjes bevatten meerdere vibratiestanden en/of pulserende standen. Bij sommige vibratie eitjes is de afstandsbediening verbonden d.m.v. een kabel, andere zijn draadloos.

Het trillende seksspeeltje is geschikt voor elke vrouw, jong en oud, beginner of starter. Gebruik voldoende glijmiddel om het eitje eenvoudig in te kunnen brengen. Je bent dus op Vibratieeitje.nl terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een vibrerend speeltje. Als je een vibrerend ei koopt dien je rekening te houden met de volgende vragen:

1. Wil ik een draadloze versie of niet.
2. Wat wil ik ervoor betalen?
3. Welk model wil ik, een ronde kogel, een langwerpige bullet of een eitje?
4. Wil ik een bullet van metaal, siliconen, pvc of ander materiaal?
5. Wat is het doel van het seksspeeltje? Wil ik hem voor mezelf gebruiken of ook samen met mijn partner? Wil ik het speeltje buitenshuis gebruiken?
6. Hoe lang gaan de batterijen mee? Wil ik een eitje met batterijen of een oplaadbaar eitje d.m.v. usb?

Bekijk de andere artikelen op onze vibratie eitje informatie blog om een antwoord te krijgen op deze vragen!

Naar de webshop >