Blog

  
 1. 5 leuke weetjes over seksspeeltjes en condooms

  De laatste jaren koopt men steeds vaker seksspeeltjes. Een van de redenen hiervan is de mogelijkheid om dit online te doen. Dit maakt de drempel voor velen toch lager. Naast seksspeeltjes, zijn condooms in de erotiek natuurlijk ook altijd populair. Over zowel seksspeeltjes en condooms zijn veel leuke dingen te vertellen. Daarom lees je in dit artikel 5 leuke weetjes!
  Lees meer »
 2. 
 3. Ons bedrijf in de pers

  Onze webshops worden met enige regelmaat genoemd in de pers, bijvoorbeeld op het internet of in de krant. En daar zijn we trots op! We zien dit als een stukje waardering naar onze gezonde en professionele organisatie. Hieronder zie je enkele voorbeelden.
  Lees meer »
 4. 
 5. Soorten trileitjes welke is de beste?

  De website Nbrplaza.com heeft een test gedaan met verschillende vibratie eitjes. Op deze pagina vindt u de resultaten en informatie over verschillende soorten trileitjes.
  Lees meer »
 6. 
 7. Lelo Lyla 2 trileitje

  Deze Lyla 2 Design Editie is het allernieuwste trillende eivormige speeltje voor samen. Deze Lyla 2 kan gebruikt worden als een vibrator voor externe stimulatie. Maar de Lyla kan ook gedragen worden en met de afstandbediening voor hele spannende momenten zorgen. Zo worden alle feestjes spannend.
  Lees meer »
 8. 
 9. Trilei sexverhaal

  Een sexverhaal over een trileitje.... 14 is ze, haar vriend van 18. Beiden zitten op dezelfde school echter in andere klassen. Terug fietsend van school naar huis zegt haar vriend : krijg je nou geen nat kutje van dat geschuur op je zadel? Jawel: antwoord ze ik kom soms zelfs wel klaar onder het fietsen.
  Lees meer »
 10. 
 11. Trileitje door de ogen van viva lezers

  De reacties op dit speeltje zijn van zowel de vrouwen als de man enthousiast: ‘Leuk voor een verjaardag of in de kroeg ofzo’. De panelleden vinden het vooral een grappig idee dat het ei op afstand bestuurbaar is. De trillingen van het vibrerende eitje worden door sommige dames wel als heftig ervaren.
  Lees meer »
 12. 
 13. Wat is een vibratie eitje en is deze geschikt voor mij

  Wellicht heb je er wel eens van gehoord of over gelezen, een trileitje of ook wel vibratie eitje genoemd. Het nog vrij nieuwe speeltje voor vrouwen is erg in opkomst en is een absolute verrijking voor je seksleven. Een vibrerend eitje lijkt erg op een mini vibrator maar heeft desondanks een andere functie. Het is een compacte vibrator in de vorm van een kogel (bullet) of ei.
  Lees meer »
 14. 
 15. Soorten trileitjes en welke past bij jou

  Zoals bij elk seksspeeltje is het bij een trileitje belangrijk jezelf af te vragen wat je er mee wilt gaan doen? Wat is het doel van je trilei? Daarbij moet je jezelf afvragen wat je fijn vindt en wat je eventueel wilt gaan ontdekken. Want er is een grote kans dat jij al jouw erogene plekjes nog lang niet hebt ontdekt! Een vibrerend eitje kan je daarbij in elk geval een eind mee op weg helpen. Ook wil je weten hoe groot het eitje moet zijn en welk materiaal goed bij jou past.
  Lees meer »
 16. 
 17. Materiaal keuze vibrerend eitje

  Wellicht hebben je inmiddels kunnen overtuigen van de voordelen van een trilei als seksspeeltje. Ook weet je waarschijnlijk al wel waar je hem voor gaat gebruiken en of je kiest voor een draadloos vibratie eitje of een vibratie ei met afstandsbediening verbonden door een draad. De volgende vraag die je jezelf kunt stellen is de keuze van het materiaal. Wat vind je hierbij prettig? Wil je een eitje welke realistisch aanvoelt of juist een eitje dat wat zwaarder aanvoelt.
  Lees meer »
 18. 
 19. Vibrerend ei gebruiken samen met je partner

  Heb je al diverse seksspeeltjes uitgeprobeerd en ben je toe aan iets vernieuwend? Dan is een vibratie ei een zeer leuk speeltje om jouw seksleven een boost mee te geven! Het trillende mini speeltje bezorgt niet alleen jezelf veel genot maar kan ook uitstekend worden ingezet voor gebruik samen met je partner, bijvoorbeeld als voorspel of zelfs buitenshuis.
  Lees meer »
Pagina