Hieronder vind je een kort stappenplan aangaande het gebruik van een vibrerend ei. Door dit stappenplan te volgen weet je zeker dat je maximaal kunt genieten van jouw nieuwe speeltje. Kijk in elk geval ook even bij de andere artikelen op onze informatieve trilei blog zodat je weet welk trileitje het meest geschikt is voor jou. Algemene informatie over een love egg kun je ook vinden op Wikipedia.

Het is bijvoorbeeld belangrijk te weten of je jouw vibrerende eitjes binnenshuis of buitenshuis gaat gebruiken. Tevens is het belangrijk om vooraf te bepalen welk materiaal bij jou past en of je het speeltje gebruikt voor G-spot stimulatie of niet. Tot slot kijk je voordat je een trilei bestelt ook of je een draadloze versie wilt of niet. Wil je direct een vibrerend eitje kopen? Surf dan naar onze homepage.
 
1. Zorg altijd voor een ontspannen sfeer en minimale ruis. Zet je TV, radio of mobiel dan ook uit en focus je volledig op jezelf. De beste plek is hiervoor is nog altijd je slaapkamer. Indien je het speeltje samen met je partner gebruikt kun je voor een romantische sfeer zorgen door bijvoorbeeld wat kaarsjes aan te steken en ontspannen muziek op te zetten.

2. Bespreek eventueel met je partner hoe je het eitje wilt gaan gebruiken. Als je de afstandsbediening aan je partner geeft laat je de controle immers volledig over aan je man of vrouw. Bespreek samen wat je wel of niet lekker vindt.

3. Je kunt ervoor kiezen om jezelf eerst een beetje ‘warm’ te maken. Streel of vinger jezelf of kus en streel je partner waardoor je jezelf opwindt en je vagina al een beetje nat wordt.

4. Breng een glijmiddel aan op je trileitje. Indien je een siliconen bullet hebt dien je hiervoor een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Alle ander materialen (tenzij anders vermeld) kunnen worden gebruikt met alle soorten glijmiddel. Breng eventueel ook wat glijmiddel aan op je vagina voor meer genot en een betere wrijving en inbreng.

5. Breng het eitje voorzichtig bij jezelf naar binnen tot hij zich op de juiste plek heeft gepositioneerd. Als je een vibrerend ei met gebogen kop gebruikt om je G-spot mee te stimuleren dien je ervoor te zorgen dat de gebogen kop zich op de G-spot positioneert. Je kunt het eitje vooraf ook eerst gebruiken voor stimulatie van je clitoris en andere erogene zones. Ook kun je jouw (mannelijke) partner er mee stimuleren door het eitje bijvoorbeeld tegen zijn penis of balzak te plaatsen.

6. Voor de spanning langzaam op door de trilfunctie langzaam op te laten lopen. Als je vibratie ei is voorzien is van een afstandsbediening kun je dit makkelijk op afstand doen. Dit kun je zelf doen of je kunt het overlaten aan jouw partner. Je kunt hiermee experimenteren zoals jij dat lekker vindt.

Bekijk de webshop