Bij vibrerende eitjes geldt eigenlijk altijd wel dat een duurdere versie ook beter is. Een duurder trileitje heeft nu eenmaal meer functionaliteiten en is vaak gemaakt van sterker materiaal. Het is natuurlijk altijd de vraag wat jij wilt uitgeven aan een seksspeeltje. Ben je nog in de experimentele fase of heb je al eerder een vibratie ei gebruikt en kies je voor een betere versie. Soms moet je nu eenmaal kiezen voor een duurder model omdat je graag wilt dat je eitje draadloos is en/of oplaadbaar is d.m.v. een USB-aansluiting.

Budget trileitjes

Als je nog een beginner bent kunnen we ons voorstellen dat je niet meteen heel veel geld wilt uitgeven voor een speeltje waarvan jij nog niet zeker weet of het iets voor jou is. Kies daarom gerust voor een goedkoop vibratie eitje, dat wil namelijk niet zeggen dat goedkoop ook duurkoop is.

De budget eitjes op Vibratieeitje.nl zijn nog steeds van goede kwaliteit maar bevatten minder functies dan andere eitjes. De meeste budget eitjes zijn gemaakt van kwalitatief iets minder materiaal zoals PVC en ABS (plastic). Een voordeel van dit materiaal is wel dat het vaak lekker glad is, zeker met een glijmiddel en goed naar binnen glijdt. Budget eitjes zijn vrijwel altijd voorzien van batterijen en een bedraad eitje met afstandsbediening.

Kies je voor een ander vibrerend speeltje? Dan is een mini vibrator wellicht een juiste keuze. Omdat een mini vibrator vaak beschikt over minder functionaliteiten dan een een trileitje is deze vaak in meerdere goedkopere varianten verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor een clitoris stimulator.

Luxe trileitjes

Luxe vibrerende eitjes zijn altijd gemaakt van goed materiaal zoals metaal, glas of siliconen. Siliconen materiaal voelt realistisch en zacht aan en een trileitje van glas of metaal voelt wat zwaarder aan en glijdt zeer goed. Met name bij een metalen vibro ei worden trillingen zeer sterk doorgegeven. Een ander voordeel van metaal is dat het wat zwaarder is, dit voel je ook tijdens gebruik. Het eitje drukt beter tegen de zenuwuiteinden in je vagina.

Een trilei van glas of metaal kan ook worden gebruikt voor temperature play waarmee je het eitje eerst opwarmt of koud laat worden voordat je hem gebruikt.

Luxe eitjes zijn bijna altijd draadloos en/of zijn oplaadbaar d.m.v. een USB-kabel. Ze bevatten vaak meerdere trilstanden, sommige zelfs tot 10 verschillende standen! De duurdere vibratie eitjes zijn meestal ook waterproof zodat je ze zonder problemen kunt schoonmaken onder de kraan of onder de douche kunt gebruiken.

Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een app waarmee je het eitje op afstand kunt besturen en bepaalde gegevens kunt bijhouden. Vibratieeitje verkoopt in elk geval een ruim assortiment aan vibratieeitjes zodat je zeker weet dat er altijd wel eentje voor jou bij zit! Onze shop is ingedeeld in handige rubrieken, namelijk de hoofdrubrieken draadloos (luxe) en bedraad. Verder kun je kiezen voor een minivibrator of clitorisstimulator wanneer je toch kiest voor een andere toy om je vagina mee te stimuleren. Ook hiervoor bieden we je een zeer uitgebreid assortiment.

Bekijk de shop!