Afstandsbediening met draad

Abonneren op RSS-feed

Vibrerende eitjes met afstandsbediening - Genot op afstand!


Korting vibrerend eitje

 

Kenmerken

  • Trileitjes verbonden met afstandsbediening
  • Voor optimale controle
  • Meer geschikt voor gebruik binnenshuis
  • Diverse trilstanden
  • Individueel gebruik of met partner

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Loading ...
Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Informatie over trileitjes met afstandsbediening (bedraad)

De vibratie eitjes op deze pagina worden d.m.v. een afstandsbediening bestuurd. De afstandsbediening wordt d.m.v. een draadje aan het eitje verbonden. Deze eitjes zijn dus niet draadloos maar meestal wel voordeliger. Ook in deze categorie zijn er trileitjes met diverse trilsnelheden verkrijgbaar. Bestel uw eitje met afstandsbediening zeer voordelig op Vibratieeitje.nl. Altijd de laagste prijs (laagste prijsgarantie) en altijd een gratis tube glijmiddel! Voor een totaaloverzicht kijkt op op de homepage van Vibratieeitje.nl

Wat is een vibratie eitje met afstandsbediening?

Een vibrerend eitje, ook wel ‘trileitje’ of in het Engels ‘bullet’ genoemd is een kleine vibrator welke kan worden gebruikt voor het stimuleren van zowel de buitenkant als de binnenkant van de vagina. Vibrerende eitjes zijn verkrijgbaar is diverse soorten, vormen, maten en materialen maar de hoofdzakelijke verschillen hebben te maken met de bestuurbaarheid van het trillende speeltje. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een draadloos vibratie eitje en een trilei welke d.m.v. een afstandsbediening en snoertje is verbonden aan het ei. De draadloze versie is aanmerkelijk duurder en bevat meestal meerdere functies. Op deze pagina vindt u een overzicht van vibratie eitjes met afstandsbediening verbonden door een snoer.  

Voor wie is een vibratie eitje met afstandsbediening geschikt?

Allereerst vertellen we u dat een vibrerende bullet alleen geschikt is voor vrouwen. Het speeltje kan dus niet anaal worden ingebracht omdat dit teveel risico’s met zich meebrengt. Een vibrerend ei is in principe geschikt voor elke vrouw. Je dient wel rekening te houden met de materiaalkeuze want sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor bepaalde materialen. Denk aan bijvoorbeeld een allergie voor metaal of een ander soort materiaal. Een bullet kan voor zowel voorspel als ook het verkrijgen van een orgasme dienen.

Je kunt de bullet samen met je partner gebruiken of alleen tijdens het masturberen. Met name stelletjes die wel eens iets andere uit willen proberen of hun grenzen willen verleggen kiezen veelal voor een ander speeltje dan de klassieke dildo of vibrator. Daarbij is een vibratie eitje zeer geschikt omdat je er veel mee kunt experimenteren.

Een trilei welke d.m.v. een afstandsbediening is verbonden kent enige beperkingen ten opzichte van zijn draadloze broertje maar voor veel mensen is dit verschil verwaarloosbaar. Het belangrijkste verschil is het gebruik buitenhuis. Omdat een vibratie ei verbonden met een afstandsbediening aan een snoertje is bevestigd heeft hij een beperkte reikwijdte. Je kunt hem buitenhuis dus niet door je partner laten bedienen of hem zelf d.m.v. een draadloze afstandsbediening bedienen.

Waar kan ik een trilei met afstandsbediening voor gebruiken?

Zoals gezegd is een met draad verbonden vibrerend ei minder flexibel dan een draadloze versie of mini vibrators. De producten op deze pagina zijn dus beter geschikt voor binnenshuis gebruik. Het is erg leuk en spannend om het speeltje samen met je partner te gebruiken.

Neem een ontspannen houding aan en breng wat glijmiddel aan op je vagina en op het trileitje. Vervolgens stel je de vibratie stand in op de door jou gewenste stand. Meestal bevat een vibrerend ei meerdere trilstanden, soms zelfs ook met diverse pulserende standen. Ontdek voor jezelf wat je lekker vindt, je kunt ook eerst beginnen met een zachte trilstand om zo vervolgens de spanning wat op te laten lopen en te eindigen met een hardere trilstand. Stimuleer indien gewenst eerst je vagina en erogene zones rondom je vagina of je tepels. Bij een mannelijke partner kun je ook zijn erogene zones stimuleren door het eitje bijvoorbeeld tegen zijn balzak of perineum aan te houden.

Als je voldoende opgewonden bent kun je het eitje bij jezelf langzaam door je schaamlippen naar binnen brengen, meestal is enkele centimeters voldoende. Met de afstandsbediening stel je vervolgens weer de juiste vibratiestand in, hier kun je ook mee afwisselen wat zorgt voor een optimaal stimulerend effect. Door de afstandsbediening aan je partner te geven krijgt hij of zij de volledige controle over jouw genot! Zoals gezegd heeft een vibrerend ei met afstandsbediening (verbonden door een draad) een beperkte reikwijdte. Je kunt het eitje perfect gebruiken in bed, onder de douche (indien waterproof) of op de bank. Meestal is de lengte van het snoertje enkele meters. De meeste gebruikers laten de trilstand langzaam oplopen tot er een climax wordt bereikt. Je kunt een bullet natuurlijk ook gebruiken als voorspel. Wil je jouw partner nog meer controle geven dat kun je samen met je eitje bijvoorbeeld een oogmasker of setje handboeien gebruiken.

Diverse modellen

Vibratie eitjes met een afstandsbediening zijn verkrijgbaar is verschillende versies. Naast een normale versie noemen we in het bijzonder de volgende modellen:

Het G-spot eitje
Heb jij jouw verborgen genotplekje al gevonden? Zo ja dan weet je misschien al wel hoe je een seksspeeltje kan gebruiken om je G-spot optimaal te stimuleren. Zo nee, dan is een G-spot eitje ideaal om jouw G-spot te leren ontdekken. Kies daarbij wel voor een trilei met gebogen kop of schacht. Hiermee kun je namelijk een betere druk uitoefenen op je G-spot dan een normale bullet.
P.s. de G-spot bevindt zich op ongeveer 5 a 6 cm vanaf je schaamlippen.

Een eitje voor het trainen van je bekkenbodem spieren
Je kunt een trilei welke met een draad is verbonden aan een afstandsbediening ook gebruiken om je bekkenbodem spieren te trainen. Het is een leuke en effectieve manier van trainen en geeft je ook nog eens genot. Breng het eitje naar binnen en maak knijpende bewegingen. Ga staan en kijk hoe lang jij de bullet in kan houden. Daarvoor geldt, hoe kleiner de bullet hoe moeilijker het is om deze zo lang mogelijk in te houden. Ook een zwaarder en gladder eitje verhoogt de moeilijkheidsgraad. Omdat het trileitje met een draad verbonden is kun je hiermee beter binnenshuis oefenen en is het wat lastiger om deze tijdens bijvoorbeeld een wandeling of op reis te ‘dragen’.

Keuze voor materiaal

De meeste vibrerende eitjes met afstandsbediening zijn gemaakt van siliconen, plastic of PVC. Andere materiaal soorten zijn glas, metaal of kwalitatief beter siliconen maar deze materialen worden meestal gebruikt voor duurdere draadloze eitjes. PVC of plastic glijdt goed met een glijmiddel naar keuze. Je kunt dus ook een glijmiddel op basis van siliconen gebruiken waardoor het bullet langer glad blijft. Let er bij het gebruik en tijdens het schoonmaken van je vibrerende eitje ook op of deze waterproof of spatwaterdicht is. Lees ook ons artikel over diverse materialen voor vibrerende eitjes.

Algemene informatie

Wil je meer wilt weten over een bullet? Alle informatie vindt u op onze informatieve trilei blog!