Heb je al diverse seksspeeltjes uitgeprobeerd en ben je toe aan iets vernieuwend? Dan is een vibratie ei een zeer leuk speeltje om jouw seksleven een boost mee te geven! Het trillende mini speeltje bezorgt niet alleen jezelf veel genot maar kan ook uitstekend worden ingezet voor gebruik samen met je partner, bijvoorbeeld als voorspel of zelfs buitenshuis.

Draadloos eitje

Wanneer je van plan bent om een trilei te bestellen om deze samen met je partner te gaan gebruiken dan adviseren we je een draadloos eitje. Of je hem nou binnenshuis of buitenshuis gebruikt, een draadloze bullet is erg leuk voor een spannend samenspel waarbij je jouw partner de volledige controle geeft! Geef de afstandsbediening aan je man of vrouw en geef je over aan zijn of haar wensen en gedachten. Om het spel nog spannender te maken kun je bijvoorbeeld een oogmasker gebruiken en/of handboeien zodat je partner volledig op jou moet vertrouwen.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een trilei met afstandsbediening welke is verbonden d.m.v. een draad. Deze exemplaren zijn veelal goedkoper en hebben een minder bereik. Dit hoeft echter geen belemmering te vormen als je het speeltje bijvoorbeeld in bed gebruikt. 

Buitenshuis gebruiken

Wanneer een vibrerend ei buitenshuis gebruikt zul je merken dat dit niet alleen erg spannend is maar ook erg opwindend en leuk! Ga je binnenkort een avondje uit, bijvoorbeeld gezellig uit eten of naar de bioscoop? Breng het eitje bij jezelf naar binnen, geef je partner de afstandsbediening en sidder van genot! Je kunt hem natuurlijk ook alleen voor jezelf houden tijden bijvoorbeeld het boodschappen doen of op je werk. Leuke buitenseks locaties vind je hier.

Bestuurbaar d.m.v. app

Er zijn ook vibrerende eitjes welke zijn voorzien van een app. Met deze app kun je jouw trileitje op afstand besturen en je kunt er verschillende dingen mee bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld bekijken waar je het eitje hebt gebruikt, hoe vaak je het eitje gebruikt, wat de status is van je accu, welke vibratiestanden je hebt gebruikt en hoe lang je jouw eitje per sessie gebruikt. Ook trileitjes gaan mee in het huidige digitale tijdperk! Een trileitje met app is altijd draadloos en is duurder dan de meeste eitjes. Maar dan kies je wel meteen voor een kwalitatief uitstekende sextoy waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. 

Toch liever een ander vibrerend speeltje?

Indien je op zoek bent naar een seksspeeltje welke zich volledig richt op je clitoris en schaamlippen dan kun je het beste kiezen voor een clitoris vibrator of een minivibrator. Dit zijn compacte kleine vibrators waar je een goede grip mee hebt en een betere druk kunt uitoefenen op je erogene zones. Als je op zoek bent naar een seksspeeltje welke je samen met je partner kunt gebruiken dan kun je eens een dubbele dildo proberen. Een ruim assortiment dubbele dildo's vind je op onze shop Dildokraam.nl

Naar de shop...