Sommige vibrerende eitjes zijn krachtiger dan andere. Dit heeft soms met het materiaal te maken maar bijna altijd met de kracht van het ‘motortje’ en van de batterijen of accu. Er zijn hierin 2 keuzes die je kunt maken, of je kiest voor een vibro ei met batterijen of je kiest voor een oplaadbaar eitje welke meestal d.m.v. een USB-aansluiting kan worden opgeladen. Kijk voor een uitgebreid assortiment aan vibrerende eitjes op onze homepage.

Een trilei met batterijen

Als je kiest voor een vibratie eitje welke werkt op batterijen dan kleven daar voor- en nadelen aan. Het grootste voordeel ligt niet aan zijn functionaliteit maar aan je budget! Trileitjes met batterijen zijn namelijk een stuk goedkoper dan een oplaadbare USB versie. Een ander voordeel is het gebruikersgemak. Zodra je jouw nieuwe speeltje hebt ontvangen stop je de batterijen erin en hij is klaar voor gebruik. Het nadeel is natuurlijk dat batterijen geen eeuwige levensduur hebben en ze op een gegeven moment leeg raken. Je zult ze dus met enige regelmaat moeten vervangen wat er voor zorgt dat de kosten ervoor doorlopen. Als je het eitje buitenshuis gebruikt zul je altijd batterijen bij je moeten hebben voor het geval dat je trilei de batterijen hebben verbruikt. Tip: zorg ervoor dat je batterijen langer meegaan door ze alleen tijdens gebruik te plaatsen! Indien je kiest voor de beste batterije met een langdurige power dan kies je wat ons betreft nog steeds voor Duracell (zie ook de website van Duracell).

Oplaadbare bullets

Het voordeel van een oplaadbare bullet is dat je deze overal kunt opladen met een USB-kabel. Dat is met name handig als je het eitje ook buitenshuis gebruikt, wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Oplaadbare vibro eitjes geven aan wanneer de accu bijna leeg is zodat je bullet er tijdens gebruik niet zomaar mee stopt. Dit geldt voor vele gebruikers als het grootste voordeel van een oplaadbaar trileitje! Wil je ook onder de douche genieten van vibrerende eitjes? Dan heb je eigenlijk maar 1 keuze en dien je altijd voor een oplaadbare usb bullet te kiezen. Deze modellen zijn namelijk (meestal) waterproof. Het grootste nadeel van een oplaadbaar model is dat het altijd eventjes duurt voordat hij weer helemaal is opgeladen. Je dient dit dus goed in de gaten te houden. Let dus goed op het lampje wat de status van de accu aangeeft.

Onze keuze

Heb jij iets meer te besteden en wil je meteen voor het beste eitje kiezen dan raden we je absoluut een vibratie ei aan welke oplaadbaar en draadloos is. Een draadloos trileitje bevat simpelweg meer functies dan een vibrerend ei met afstandsbediening (bedraad). Ben je echter nog zoekende en/of starter dan kun je eerst kiezen voor een goedkope versie om te ontdekken of een trileitje iets voor jou is.

Het beste vibratie eitje welke op dit moment bij ons verkrijgbaar is is de Lelo Lyla 2 Cerise vibratie ei

Bekijk onze producten