Welke vibratie eitje moet je kiezen?

De website Nbrplaza.com heeft een test gedaan met verschillende vibratie eitjes. Op deze pagina vindt u de resultaten en informatie over verschillende soorten trileitjes.

Er zijn vier belangrijke soorten vibrerende eieren. De eerste is een eenvoudige ei verbonden met een afstandbediening door een draad. Let bij de aanschaf op de lengte van de draad. Die kan sterk verschillen. Een langere draad maakt bediening soms eenvoudiger. De tweede is een paar van vibrerende eieren (prachtig voor anaal en vaginaal gebruik of voor de tepels). Ten derde zijn er draadloze vibrerende eitjes. Deze modellen worden steeds populairder.  En tot slot zijn er de wat meer uitzonderlijke eitjes die voor specifieke sensaties zorgen. Elke type heeft specifieke eigenschappen, dus kies wat jou het geilst lijkt.

De Colt:
Dit is een vibrerend ei met een afstandsbediening aan een draadje. Deze kogelvibrator is heel goedkoop (slechts €9,95). Er zitten geen weekmakers in en is in zilver metallic afgewerkt. Het kogeltje is 5 x 4 cm en werkt op 2 AA batterijtjes. De Colt is wel een beetje luidruchtig, maar wat wil je voor die prijs? Kortom, het is een effectief vibrerend ei die zowel geschikt is voor vaginaal als anaal gebruik (door de aanwezigheid van een draadje om hem er weer uit te trekken).

Crystal Duo Bullet
Dit setje bestaat uit twee vibrerende eitjes, met elkaar verbonden middels een lang snoer, die worden bediend met een afstandsbediening. Het grote ei wordt vaginaal ingebracht, en het kleine eitje is voor anaal gebruik. Het kleine eitje kan door het lange snoer bij beide partners worden ingebracht. Geniet nu samen van de heerlijke trillende sensaties. Wie van jullie wil de controle over de afstandsbediening? De snoerloze afstandsbediening is versierd met stras stenen. De 3 benodigde N-batterijen voor de afstandsbediening zijn bij de prijs (€35,95) inbegrepen. Het eitje werkt op 2 AAA Batterijen die niet zijn meegeleverd.

Nereus:
Dit is een bijzonder trilei, want het kan ook gebruikt worden als Ben Wa voor het trainen van de bekkenbodemspieren. Maar mét de vibraties zorgt het voor een heerlijke trillende stimulering van jouw G-Spot en een inwendige massage. De unieke vorm is voorzien van twee krachtige motoren.  Dit Nereus Vibrerende Eitje voelt gewoon erg lekker. Dit speeltje is volledig gemaakt van zacht en soepel siliconen, en heeft een praktisch flexibel handvat. Met de draadloze afstandsbediening zijn de drie verschillende snelheden en 4 functies te bedienen. Dit vaginale tril ei is oplaadbaar, waterproof, voorzien van LED verlichting en is superkrachtig! Met dit ei kun je heerlijk solo genieten, of je laat de ander meegenieten door de afstandsbediening uit handen te geven. Wordt geleverd met een oplader en een handleiding in een elegante geschenkverpakking voor stijlvol en discreet bewaren (€78,95).

Lelo Hula Beads:
De Hula Beads heeft een soort Barbapappa-vorm. Lelo’s Hula Beads zijn de allereerste op afstand bestuurbare genotsballetjes die roteren en vibreren tegelijk. Breng eerst alleen het roterende balletje zachtjes is, en geniet van de krachtige vibraties tegen jouw schaamlippen helemaal tot aan de clitoris. Ga daarna een stapje verder door ze helemaal in te brengen, waarbij de bovenste kraal tegen jouw G-Spot aan komt terwijl de onderste kraal krachtige vibraties levert door 8 verschillende stimulatie patronen, elk instelbaar via een draadloze afstandsbediening. Wat wij zelf (als man) heel leuk vinden is dat de afstandsbediening ook een motion sensor heeft. Dus als jij je aftrekt met de afstandsbediening in je hand, dan voelt zij jouw tempo in de trillingen. De Hula Beads is oplaadbaar en heeft een gebruikertijd van wel 1,5 uur en blijft opgeladen tot wel 90 dagen stand-by staan. De afstandsbediening heeft een geweldig bereik van 12 meter. De stille Hula Beads wordt geleverd met een oplader en een opbergzakje (€129,95).

Sommige vrouwen vinden de Hula wat aan de grote kant en oncomfortabel. Voor deze vrouwen is de Lelo Lyla 2 een bijzonder goed alternatief (€99,95).

Wil je helemaal optimaal kunnen genieten? Geef je seksuele energie dan een boost met de Libido Femme!

Bekijk al onze trileitjes

Bron: http://www.nbrplaza.com/het-vibrerend-ei-een-leuk-seksspeeltje-voor-samen/