Wellicht hebben je inmiddels kunnen overtuigen van de voordelen van een trilei als seksspeeltje. Ook weet je waarschijnlijk al wel waar je hem voor gaat gebruiken en of je kiest voor een draadloos vibratie eitje of een vibratie ei met afstandsbediening verbonden door een draad. De volgende vraag die je jezelf kunt stellen is de keuze van het materiaal. Wat vind je hierbij prettig? Wil je een eitje welke realistisch aanvoelt of juist een eitje dat wat zwaarder aanvoelt.

Siliconen trileitjes

Als je een zacht en realistisch aanvoelend eitje wilt kun je het beste kiezen voor siliconen. Een ander voordeel van siliconen is dat dit materiaal duurzaam is, makkelijk is schoon te maken en zich snel aan jouw eigen lichaamstemperatuur aanpast. Gebruik een vibrerende bullet gemaakt van siliconen alleen in combinatie met een glijmiddel op waterbasis!

Harde en gladde vibratie eitjes

Ben je op zoek naar een eitje voor het trainen van je bekkenbodem dan raden we je aan om te kiezen voor harder en glad materiaal. Je kunt hierbij kiezen voor bijvoorbeeld PVC of ABS (plastic). Eitjes gemaakt van PVC of plastic kunt je makkelijker inbrengen omdat ze gladder zijn, met name met een beetje glijmiddel glijdt het materiaal zeer goed.

Materiaal geschikt voor temperature play

Je kunt ook kiezen voor een zwaarder eitje of materiaal dat geschikt is voor temperature play. Vibrerende eitjes gemaakt van glas of metaal kun je namelijk eenvoudig opwarmen of koud laten worden. Plaats je speeltje in een bak met warm water of warm hem op door deze onder de warme kraan te houden en geniet van een warme bullet in jouw vagina of op jouw erogene pekjes! Je een metalen of glazen trilei ook makkelijk koud laten worden in de koelkast. Let er daarbij wel even op dat je de temperatuur controleert alvorens je het eitje inbrengt. Plaats het eitje eerst even tegen je pols, daarmee kun je de temperatuur goed controleren.

Sterkere vibratie met metaal

Een eitje van glas of metaal voelt ook wat zwaarder aan en oefenen dus meer druk uit binnen je vagina. Metaal geeft trillingen beter door dan ander materiaal dus wil je een vibratie ei dat optimaal trilt dan kies je het beste voor een metalen versie. Let op: als je jouw trileitje buitenshuis wilt gebruiken dien je wel wat ervaring te hebben als je kiest voor een metalen of glazen versie, dit omdat ze zwaarder zijn en het daardoor moeilijker is om ze niet uit te laten glijden.

Andere seksspeeltjes van metaal welke je via onze shops kunt bestellen zijn metalen dildo's en glazen dildo's. Een metalen dildo voelt lekker zwaar en kan worden gebruikt voor temperature play en een glazen dildo ziet er luxe uit en is erg duurzaam.

Glijmiddel

Een eitje van glas, metaal, pvc of plastic kan worden gebruikt met alle soorten glijmiddel, dus ook met een glijmiddel op basis van siliconen. Het voordeel daarvan is dat je het eitje ook onder de douche kunt gebruiken in combinatie met een glijmiddel op basis van siliconen. Dit zorgt ervoor dat je eitje super glad wordt!

Bekijk alle trileitjes