Deze Lyla 2 Design Editie is het allernieuwste trillende eivormige speeltje voor samen. Deze Lyla 2 kan gebruikt worden als een vibrator voor externe stimulatie. Maar de Lyla kan ook gedragen worden en met de afstandbediening voor hele spannende momenten zorgen. Zo worden alle feestjes spannend.

Een spannend speeltje, voor alleen of samen. Voor in de slaapkamer en er buiten.

Met de  Lyla 2 Cerise Vibratie ei heeft u een kwalitiets 'massage ei' met afstandsbediening die prima werkt. Veel van de 'ei vibrators' die werken met een afstandsbediening, werken toch vaak niet zoals ze beloven. Maar deze Lyla 2 zal u niet teleurstellen.

Discreet stil, groot bereik, mooie zachte siliconen

De draadloze afstandbediening heeft een bereik van maar liefst 15 meter en met de afstandbediening in de hand kunt u eenvoudig uw partner verrassen met 8 verschillende vibratiepatronen. De krachtige vibratie patronen kunnen worden bediend met controller, door het eenvoudig kantelen van uw hand. En het eitje is ook zonder afstandsbedieing aan- en uit te zetten.
Dit oplaadbare eitje is gemaakt van fijne, zachte siliconen, afgewerkt met een goudkleurige onderkant. Mooi om te zien.
Ook is de Lyla 2 volledig waterdicht. En deze Lyla 2 is discreet stil. Dat is echt een verdienste van het merk Lelo, want er zijn geen andere eitjes die zo weinig geluid produceren.
U kunt het eitje dus prima op een feestje dragen, de afstandsbediening aan uw partner geven en .....

Beoordelingen Lyla 2 Lelo

Wij hebben alle vibrerende eitjes getest en deze Lyla 2 is veruit het stilste. Ook qua materiaal gebruik, uitstraling, verpakking en gebruiksgemak scoort deze Lyla 2 wat ons betreft het hoogst. De Lyla 2 is het duurste eitje maar ook zeker de beste.

Diederick: "De remote werkt wonderbaarlijk goed. En belangrijk: je hoort hem niet. De afstandsbediening vibreert trouwens ook en deze trillingen zijn wat wel wat luider. Maar deze vibraties kunnen ook worden uitgezet. Voor mij is dit het beste eitje dat we ooit samen hebben geprobeerd."

Sonja: "Het is even uitzoeken hoe hij werkt en hij is natuurlijk best duur, maar ik ben er erg blij mee. Ik gebruik dit eitje ook als vibrator voor stimulatie van mijn clitoris. Ik kreeg deze Lyla kado en heb er al heel veel plezier aan beleefd. Ook samen."

De adviesprijs van deze Lyla 2 is 149 euro.

Bron: www.depaarsekeizerin.nl 

Naar de webshop >