Clitoris vibrators en stimulators, verwen je meest gevoelige plekje!

Wat is een clitoris vibrator?

Vibrators zijn er in vele soorten en maten. De trillende speeltjes zijn ontworpen voor het stimuleren van erogene zones en genitaliën. Zo zijn er extra grote vibrators, anale vibrators, vibrerende eitjes en speciaal voor het meest gevoelige plekje van de vrouw is er de clitoris vibrator. Dit kleine speeltje richt zich volledig op het stimuleren van de clitoris en het gebied daarom heen. De vibraties tegen de kittelaar zorgen voor veel genot en kunnen vrouwen helpen bij het krijgen van een orgasme. Het is dus een handig hulpmiddel tijdens het masturberen maar ook tijdens het vrijen. Het stimuleren van de clit is zelfs bij veel vrouwen essentieel om een orgasme te kunnen krijgen. Bij het vingeren wordt dit gevoelige plekje dan ook niet overgeslagen. Hetzelfde geldt voor orale stimulatie.

Bekijk onze clitors vibrators

Naast clitoris vibrators kun je op deze pagina trouwens ook kittelaar stimulators bestellen. Deze stimulators bevatten vaak nopjes of bobbeltjes of hebben een zuigende werking. Clitoris vibrators zijn niet geschikt voor penetratie, denk daar zul wel aan als je het speeltje bestelt. Indien je een speeltje wilt welke geschikt is voor stimulatie van een breder gebied dan kun je beter kiezen voor een mini vibrator of een normale vibro. Clitoris vibrators zijn vaak klein van stuk zodat je een goede druk op je clit kunt uitoefenen en doelgericht kunt werken. 

Welke soorten clitoris vibrators zijn er?

Bij het aanschaffen van een kittelaar vibrator of stimulator is belangrijk om jezelf af te vragen wat je lekker vindt tijdens het masturberen. Er diverse modellen met elk hun eigen specificaties. Een belangrijk verschil tussen verschillende modellen is de trilsnelheid en het aantal trilstanden. Ook de manier waarop de clitoris wordt gestimuleerd is belangrijk. Zo zijn er exemplaren met een masserende werking maar ook met een pulserende werking en een zuigende werking.

Pulserende functie

Als je niet weet wat je lekker vindt dan kun je het beste een clit vibro kopen met diverse functies en zelf ontdekken waar jij het meeste genot uit haalt. De meeste producten op deze pagina zijn voor een paar tientjes verkrijgbaar dus dit is voor de meeste mensen redelijk betaalbaar. Als het speeltje een pulserende functie bevat dan kies je voor een vibrator welke zorgt voor een zuigend gevoel. Dit kan heel prettig aanvoelen en geeft hetzelfde effect als bij orale seks. Vanwege de zuigende luchtdruk golven wordt de kittelaar niet direct aangeraakt en overprikkeld. De meeste vrouwen vinden het dan ook niet prettig als de clit te direct wordt aangeraakt of gemasseerd. Een pulserende clit vibro kan er bij sommige vrouwen voor zorgen dat er meerdere hoogtepunten achter elkaar worden bereikt.

Vibrerende functie

Een vibrator met alleen een vibrerende functie zorgt ervoor dat je kittelaar wordt gestimuleerd door vibraties, vaak d.m.v. meerdere trilstanden. Door het speeltje licht tegen de clitoris of het gebied daaromheen te houden zorg je voor een prettig gevoel waarbij je makkelijker een hoogtepunt bereikt. De meeste vibo’s zijn uitgerust met 1 tot ongeveer 12 trilstanden. Duurdere versies bevatten zelfs meerdere motortjes voor een snelle afwisseling van vibratiestand.

Andere vibrerende speeltjes welke geschikt zijn voor o.a. het stimuleren van de clitoris zijn vibrerende eitjes en minivibrators (zie categorie pagina). Vibratie eitjes zijn verkrijgbaar in een draadloze versie (zie categorie pagina) en een vibratie eitje met afstandsbediening (zie categorie pagina).

Functies en eigenschappen

Je kunt dus kiezen uit een kittelaar vibrator met vibrerende en/of pulserende functie. Daarnaast moet je rekening houden met een aantal andere factoren, de belangrijkste factoren zullen we hieronder benoemen.

Waterdicht

Veel vrouwen vinden het prettig om hun seksspeeltje onder de douche of in bad te gebruiken. Dit is ook vaak een heerlijke ontspannende manier om jezelf te masturberen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je speeltje waterproof is dus let daar wel even op voordat je hem aanschaft. Bij alle producten op onze webshop zie je onderaan de pagina (bij product specificaties) of het speeltje waterdicht is. Als de clitoris vibrator spatwaterdicht is dan kun je hem beter niet onder de douche gebruiken of met water afspoelen. Let er in elk geval op dat de batterijen niet in contact komen met water. Kijk dus ook even of de sluiting goed is dichtgedraaid.

Materiaal keuze

Niet te onderschatten is de keuze van het materiaal. Dit kan namelijk een groot verschil maken tussen bijvoorbeeld de kracht van vibraties maar ook tussen het gevoel. Indien je wilt dat je clitoris stimulator realistisch aanvoelt dan kun je het beste kiezen voor siliconen. Siliconen voelt zacht en soepel aan en neemt snel je eigen lichaamstemperatuur aan. Kies je voor PVC of ABS (plastic) dan voelt het materiaal wat harder en gladder aan. PVC en ABS zijn geschikt voor het uitoefenen van meer druk en zijn makkelijk te reinigen. Een vibro gemaakt van glas of metaal is zwaarder en is geschikt voor temperature play waarbij je het materiaal warm of koud kunt laten worden. Ook is glas of metaal erg duurzaam en gaat het lang mee.

Het ontwerp

Als je de producten op deze pagina bekijkt dan zie je direct al dat geen enkel product op elkaar lijkt. De clitoris stimulators en vibrators uit ons assortiment hebben dan ook elk hun eigen functies en specifieke eigenschappen. Zo bevatten de stimulators meestal nopjes en bobbeltjes voor extra stimulatie en zijn de kittelaar stimulators met een zuigende werking voorzien van een kapje of sleeve en een handpomp of afstandsbediening. Ook bestaan er slipjes met ingebouwde vibrator en speciale vinger stimulators. Het slipje bevat meestal een vibratie eitje of bullet welke je tegen je clitoris aan kunt leggen.

Voor welk speeltje je ook kiest, je weet in elk geval zeker dat hij discreet is vormgegeven. Vibrators in het kleine segment zijn bijna altijd elegant en stijlvol vormgegeven, zonder het uiterlijk van een penis. Daarom kun je de speeltjes vaak zonder problemen opbergen in je handtasje.

Diverse vormen welke extra benoemd worden zijn de opleg vibrator en de bunny vibrator. Een oplegvibrator leg je op je klitje neer en trilt of pulseert je vagina naar een heerlijk hoogtepunt. Ook de direct omgeving van de clitoris wordt gestimuleerd. Een bunny of vlinder vibrator bevat oortjes of sprietjes welke de klit stimuleren en een (meestal) langwerpig gedeelte welke je eventueel kunt inbrengen of tegen je erogene zones aan kunt houden. De trillingen van deze speeltjes zijn vaak sterk en zijn voelbaar door je hele schaamstreek.

Power

Bij de keuze voor het soort batterij hoeft je bij een seksspeeltje niet lang na te denken, er zijn namelijk niet zo heel veel verschillende keuzemogelijkheden. Gelukkig maar want dat maakt het des te overzichtelijker. Je kunt grofweg kiezen uit een speeltje met batterijen en een speeltje welke oplaadbaar is d.m.v. een USB-poort. Vibrerende klit stimulators met een USB oplader zijn meestal iets duurder maar zijn meer geschikt om mee te nemen op reis. Je kunt ze immers overal opladen via je laptop of het stopcontact. Meestal krijg je teen signaal dat de power leeg begint te raken zodat je jouw speeltje tijdig kunt opladen. Indien je een toy hebt met batterijen kan het zo zijn dat de batterijen tijdens gebruik ineens leeg zijn. Uiteraard is dit niet heel prettig als je op het punt staat klaar te komen. Het voordeel van een clitoris vibrator welke werkt op batterijen is dat je de batterijen sneller kunt verwisselen. Via een USB-aansluiting duurt het meestal enkele uren voordat je speeltje weer is opgeladen.

Welke clitoris vibrator is geschikt voor mij?

Als het goed is weet je inmiddels al best veel over een trillend clitoris speeltje en kun je al een goede keuze maken. Hieronder vind je nog enkele tips welke je nog beter op weg helpen om een juiste keuze te maken.

Individueel gebruik

Van alle vibrators is de speciale kittelaar vibro eigenlijk de beste keuze voor beginners op het gebied van seksspeeltjes. Ze zijn vaak redelijk betaalbaar en fixeren zich op het belangrijkste gebied van je vagina om klaar te kunnen komen. Dus wil je een optimaal hulpmiddel bij het masturberen dan is de clitoris vibrator een zeer goede keuze. Een ander voordeel is dat ze er vaak ook nog eens discreet uitzien. Voor starters is een grote vlezige dildo of vibrator namelijk nog net iets te veel van het goede.

Meer ervaren gebruikers kunnen een kleine vibro met een zuigende werking of konijnenoortjes (bunny) gebruiken bij het masturberen. Ook voor buitenshuis masturberen is een klit stimulator geschikt. Door de omvang kun je ze namelijk makkelijk meenemen. Een vibratie eitje of zelfs een complete slip met bullet kun je vaak ook nog eens op afstand besturen. Er leuk tijdens bijvoorbeeld het uitgaan, winkelen, reizen of tijdens het werken!

Als je het gevoel van orale seks eens wilt ervaren dan kun je het beste kiezen voor een clitoris vibrator met pulserende werking. Ideaal voor orale seks zonder partner!

Gebruik door koppels

Ook tijdens het vrijen kunnen trillende stimulators een goede toevoeging zijn. Veel vrouwen komen namelijk moeilijke klaar tijdens het vrijen omdat de clitoris niet altijd even goed wordt gestimuleerd. Je kunt jezelf dan natuurlijk wat helpen door je handen te gebruiken maar met een kittelaar vibrator kom je nog veel makkelijker klaar. Wil je gelijktijdig klaarkomen dan is een klit stimulator een absolute must!

Tip: het is erg spannend en opwindend om een vibratie eitje buitenshuis te gebruiken. Geef de afstandsbediening hierbij aan je partner en laat je partner de trilstand bepalen. Erg leuk tijdens bijvoorbeeld een bezoek aan de bioscoop of tijdens een etentje.

Gebruiksaanwijzing

Ok, je hebt je clitoris vibrator besteld en hebt hem inmiddels in huis. Je haalt het speeltje uit zijn verpakking, brengt er wat glijmiddel op aan en begint met stimuleren. Zo eenvoudig is het want een kleine stimulator is meetal zeer eenvoudig in gebruik. Toch is elke vrouw verschillend en zal dus haar eigen voorkeuren hebben, met name als het gaat om de trilstand of pulserende functie. Ook de druk op de clitoris is voor veel vrouwen verschillend. De ene clitoris is wat gevoeliger dan de andere. Het beste is toch om dit allemaal zelf uit te vinden. Begin in elk geval met zachte aanrakingen en strelingen en de laagste trilstand. Ga vervolgens steeds een stapje verder om te bepalen wat jij lekker vindt. Neem eventueel ook andere erogene zones mee bij het stimuleren. Het voordeel van een clitoris vibrator is dat deze doelgericht te werk gaat en dus bij bijna elke vrouw snel en goed werkt, zelfs als je jezelf gespannen of moe voelt.

Maak je toy na gebruik goed schoon. Als je speeltje waterdicht (waterproof is) kun je dit onder de warme kraan doen of je kunt hem in de vaatwasser (zonder vaatwas tabletten) stoppen. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de aanwijzingen op de verpakking.

Vragen

We kunnen het ons bijna niet voorstellen dat u na deze informatie nog algemene vragen heeft maar u kunt altijd contact met ons opnemen als u een vraag heeft over een product. De meeste productspecificaties staan bij elk product vermeldt, onderaan de productpagina.

Bekijk onze clitors vibrators